Opšti uslovi kupovine

Primaspens.com je internet prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici primaspens.com prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Primaspens.com zadržava pravo da bez prethodnog obaveštenja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja

Izjava o zaštiti privatnosti
U ime Internet prodavnice primaspens.com obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Ovim se obavezujemo da nećemo drugim licima ili organizacijama prosleđivati vaše podatke.

Intelektualna svojina
Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl), tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo primaspens.com ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti primaspens.com. Ukoliko za sadržaj koji se nalazi na primaspens.com smatrate da je vaš i da je zloupotrebljen, molimo vas da nas kontaktirate u cilju utvrđivanja intelektualne svojine. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Komentari, komunikacija i ostali sadržaji koji ostavljaju posetioci
Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na primaspens.com. Primaspens.com ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez predhodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na primaspens.com. Protiv takvih aktivnosti primaspens.com može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Opis proizvoda
Primaspens.com nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, primaspens.com ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju a mi ćemo vam vratiti novac.

Radno vreme
Online prodavnica primaspens.com radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan. Naše zaposlene možete kontaktirati radnim danima od 09 do 20h, i subotom od 10 do 15 h.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu
Primaspens.com zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci primaspens.com nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Ostalo

Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja www.primaspens.com.

NARUČIVANJE:

Kada pronađete proizvod koji želite da naručite pritisnite DODAJ U KORPU. Možete nastaviti sa daljim pregledanjem proizvoda ili NARUČITI. Na stranici u gornjem desnom uglu nalazi se korpa u koju su smešteni proizvodi koje ste odabrali. Proizvode možete dodavati ili brisati iz korpe. Kad otvorite korpu i kliknete NARUČITE neophodno je da unesete svoje podatke i adresu gde želite da pošaljemo porudžbinu. Potom potvrdite saglasnost sa opštim uslovima kupovine (uslovi gore navedeni) i NARUČITE.

Dobićete automatsku e-mail potvrdu porudžbine. Isporuku vršimo isključivo nakon usmene potvrde od strane kupca da prihvata isporuku i da je saglasan sa cenom i uslovima.

Dostava

Dostava se vrši putem korisničke službe Bex. Proizvod će vam biti isporučen u roku od 2 dana od dana potvrde porudžbine. Troškove dostave snosi kupac prilikom prijema robe.

Način plaćanja

- za fizička lica - plaćanje se vrši isključivo gotovinom kuriru prilikom preuzimanja pošiljke.

- za pravna lica - nakon narudžbine biće izdat predračun na osnovu kog će kupac moći da izvrši uplatu na naš žiro-račun. Po evidentiranju upate, roba će odmah biti poslata uz originalan račun.

KUPOVINA BEZ RIZIKA

U želji da svi naši kupci budu zadovoljni, primaspens.com odobrava vraćanje proizvoda u roku od 7 (sedam) dana od dana prijema bez navođenja razloga povrata. Vraćeni proizvod prihvatamo samo u ne korišćenom i ne oštećenom stanju. Kupcu u skladu sa iskazanom željom šaljemo drugi proizvod ili vraćamo novac. Troškove proistekle iz vraćanja proizvoda snosi kupac.